2024-09-14, 12:18 PM
Possibily False.
Nhà hàng của giới thượng đẳng California.
https://www.cannibalclub.org/index.html
Specializing in the preparation of human meat, Cannibal Club brings the cutting edge of experimental cuisine to the refined palates of L.A.’s cultural elite. Our master chefs hail from around the world for the opportunity to practice their craft free of compromise and unbounded by convention.
Our exclusive clientele includes noted filmmakers, intellectuals, and celebrities who have embraced the Enlightenment ideals of free expression and rationalism. On event nights, avant-garde performance artists, celebrated literary figures, and ground-breaking musicians entertain our guests.
At Cannibal Club, we celebrate artistic excellence as the natural and inevitable expression of the unbridled human spirit.
Menu
Collaborating with visiting cooks from around the world,
Chef de Cuisine Sophie Laffite regularly updates our menu with new and daring culinary experiments. The meat we serve is selected from the young and healthy. Consistent with the practice of cannibalism in many primitive societies, we view anthropophagy as homage to the dead, who are reborn into the bodies of their consumers. Each dish, therefore, is a study in taste and elegance.
This week’s menu includes:
Penne Pasta with Meat Sauce
A delicious meat sauce made from fresh heirloom tomatoes, served over multigrain penne noodles.
Sirloin Steak
A flame-broiled 8oz sirloin steak seasoned with fresh garlic, sautéed onions, and our in-house Worcestershire sauce.
Liver and Mushroom Pirozhi
A Russian version of pierogies, baked rather than boiled, with a savory filling of wild mushrooms and liver.
Placenta Lasagna
An otherwise traditional lasagna with one layer of cheese substituted by minced placenta in heirloom tomato sauce, seasoned with garlic, onion and oregano.
Mrs. Lovett's Meat Pies
A delectable pot pie in a genuine puff pastry crust with locally-grown vegetables and tender strips of meat.
Bài dịch của Tâm An
Chúng tôi hợp tác với các đầu bếp đến thăm từ khắp nơi trên thế giới, Chef de Cuisine Sophie Laffite thường xuyên cập nhật thực đơn của chúng tôi với những thử nghiệm ẩm thực mới và táo bạo. Thịt chúng tôi phục vụ được lựa chọn từ những ng trẻ và khỏe mạnh. Phù hợp với tập tục ăn thịt đồng loại ở nhiều xã hội nguyên thủy, chúng tôi coi việc ăn thịt ng là sự tôn kính đối với ng chết, những ng được tái sinh trong cơ thể của ng tiêu dùng. Vì vậy, mỗi món ăn là một nghiên cứu về hương vị và sự sang trọng.
Thực đơn tuần này bao gồm:
Mì Penne sốt thịt
Nước sốt thịt thơm ngon được làm từ cà chua gia truyền tươi, dùng kèm với mì penne nhiều loại ngũ cốc.
Thịt thăn
Thịt thăn nướng 8oz nướng trên lửa với tỏi tươi, hành tây xào và sốt Worcestershire do chúng tôi sản xuất.
Gan và nấm Pirozhi
Một phiên bản món pierogies của Nga, được nướng thay vì luộc, với nhân thơm ngon là nấm dại và gan.
Lasagna nhau thai nguoi:
Một loại lasagna truyền thống khác với một lớp phô mai được thay thế bằng nhau thai băm nhỏ trong nước sốt cà chua gia truyền, nêm tỏi, hành tây và lá oregano.
Bánh nhân thịt của bà Lovett
Một chiếc bánh nướng ngon lành trong lớp vỏ bánh phồng chính hãng với các loại rau trồng tại địa phương và những miếng thịt mềm.
![[Image: canniball-club.jpg]](https://i.postimg.cc/Hst6kKJs/canniball-club.jpg)
Nhà hàng của giới thượng đẳng California.
https://www.cannibalclub.org/index.html
Specializing in the preparation of human meat, Cannibal Club brings the cutting edge of experimental cuisine to the refined palates of L.A.’s cultural elite. Our master chefs hail from around the world for the opportunity to practice their craft free of compromise and unbounded by convention.
Our exclusive clientele includes noted filmmakers, intellectuals, and celebrities who have embraced the Enlightenment ideals of free expression and rationalism. On event nights, avant-garde performance artists, celebrated literary figures, and ground-breaking musicians entertain our guests.
At Cannibal Club, we celebrate artistic excellence as the natural and inevitable expression of the unbridled human spirit.
Menu
Collaborating with visiting cooks from around the world,
Chef de Cuisine Sophie Laffite regularly updates our menu with new and daring culinary experiments. The meat we serve is selected from the young and healthy. Consistent with the practice of cannibalism in many primitive societies, we view anthropophagy as homage to the dead, who are reborn into the bodies of their consumers. Each dish, therefore, is a study in taste and elegance.
This week’s menu includes:
Penne Pasta with Meat Sauce
A delicious meat sauce made from fresh heirloom tomatoes, served over multigrain penne noodles.
Sirloin Steak
A flame-broiled 8oz sirloin steak seasoned with fresh garlic, sautéed onions, and our in-house Worcestershire sauce.
Liver and Mushroom Pirozhi
A Russian version of pierogies, baked rather than boiled, with a savory filling of wild mushrooms and liver.
Placenta Lasagna
An otherwise traditional lasagna with one layer of cheese substituted by minced placenta in heirloom tomato sauce, seasoned with garlic, onion and oregano.
Mrs. Lovett's Meat Pies
A delectable pot pie in a genuine puff pastry crust with locally-grown vegetables and tender strips of meat.
Bài dịch của Tâm An
Chúng tôi hợp tác với các đầu bếp đến thăm từ khắp nơi trên thế giới, Chef de Cuisine Sophie Laffite thường xuyên cập nhật thực đơn của chúng tôi với những thử nghiệm ẩm thực mới và táo bạo. Thịt chúng tôi phục vụ được lựa chọn từ những ng trẻ và khỏe mạnh. Phù hợp với tập tục ăn thịt đồng loại ở nhiều xã hội nguyên thủy, chúng tôi coi việc ăn thịt ng là sự tôn kính đối với ng chết, những ng được tái sinh trong cơ thể của ng tiêu dùng. Vì vậy, mỗi món ăn là một nghiên cứu về hương vị và sự sang trọng.
Thực đơn tuần này bao gồm:
Mì Penne sốt thịt
Nước sốt thịt thơm ngon được làm từ cà chua gia truyền tươi, dùng kèm với mì penne nhiều loại ngũ cốc.
Thịt thăn
Thịt thăn nướng 8oz nướng trên lửa với tỏi tươi, hành tây xào và sốt Worcestershire do chúng tôi sản xuất.
Gan và nấm Pirozhi
Một phiên bản món pierogies của Nga, được nướng thay vì luộc, với nhân thơm ngon là nấm dại và gan.
Lasagna nhau thai nguoi:
Một loại lasagna truyền thống khác với một lớp phô mai được thay thế bằng nhau thai băm nhỏ trong nước sốt cà chua gia truyền, nêm tỏi, hành tây và lá oregano.
Bánh nhân thịt của bà Lovett
Một chiếc bánh nướng ngon lành trong lớp vỏ bánh phồng chính hãng với các loại rau trồng tại địa phương và những miếng thịt mềm.
![[Image: canniball-club.jpg]](https://i.postimg.cc/Hst6kKJs/canniball-club.jpg)